Enkele mededelingen voor de leden van het KHM

3 juli 2022 0 Door Harry van der Mark

Eerste repetitie na de zomervakantie
De eerste repetitie na de zomervakantie is op donderdag 1 september!!. S.v.p. alvast in je agenda noteren!!!

KHM bibliotheek en de oefensite
Veel leden oefenen (gelukkig!!) via de oefensite van het KHM. Bij het zoeken naar nummer ‘514 Soldier On’ zul je die niet meer op de oefensite vinden. Dat komt omdat er op de oefensite geen ruimte meer is voor nieuwe nummers. De oefensite is gebaseerd op verouderde software en kan niet meer geüpdatet worden. Daarom staat dit nieuwe nummer zowel ingezongen (als MP3) en als Musescore bestand in de KHM bibliotheek.

In de toekomst (je hoort nog wanneer) zal de Oefensite niet meer gebruikt kunnen worden en alleen nog maar de KHM bibliotheek beschikbaar zijn. Let wel: Alle bestanden van de oefensite staan ook in de KHM bibliotheek!.
Dus: probeer nu al zoveel mogelijk de KHM bibliotheek te gaan gebruiken!!!!

Om je te helpen bij het gebruik van de KHM bibliotheek, is een korte handleiding gemaakt.