KHMjournaal-extra

18 januari 2024 1 Door Harry van der Mark

Nieuwjaarsconcert 21 januari
Bij deze enkele aanvullende mededelingen t.a.v. het a.s. nieuwjaarconcert:

  • We gaan er van uit dat alle leden van het KHM meedoen met het concert. Mocht je niet bij het concert aanwezig kunnen zijn, dan dien je je tijdig af te melden bij: Hkm. Hans Kolenbrander. De contactgegevens kun je vinden op de convocatie,
  • Na afloop van het concert is er een nazit samen met de leden van het SOB in het repetitielokaal aan de Burenweg. De leden van het KHM zijn, maandag j.l., hier voor uitgenodigd door de voorzitter van het SOB.
  • Kleine letters lezen en tevens goed op de dirigent letten is moeilijk. Bij deze dan ook de teksten van O Fortuna en Fortuna Plango in grote letters op één A4. Zo opgesteld dat je ruimte hebt voor het plaatsen van je eigen aantekeningen (zie bijlagen)