Pauzepraatje-Mededelingen

12 september 2023 0 Door Harry van der Mark

Uitje naar Haarlem en deelname Korenlint
Zaterdag j.l. zijn de mannen van het KHM samen met partners en vriendenkringleden naar Haarlem geweest. Wij hebben deelgenomen aan de manifestatie Korenlint en opgetreden in een tweetal locaties. We hebben ons daar van een goede kant laten zien en twee keer een enthousiast publiek vermaakt.
Het is ook een gezellige dag geworden die we op een smakelijke wijze hebben afgesloten in restaurant Kriebelz in Terwolde. Bij deze dank aan iedereen die heeft meegewerkt om de dag tot een succes te maken.
Bij deze een oproep om zoveel mogelijk foto’s en filmpjes van onze optredens te sturen naar digitalisering@khmk.nl De foto’s en filmpjes worden dan geplaatst in de galerij op onze website.
Bij deze alvast een voorproefje van een drietal heren die lekker zaten te relaxen in de schaduw.

Zondag 17 september optreden KHM bij Cultureel Straatfestival in Delden.
De gehele middag, van 12.00 tot 18.00 uur, vindt het Straatfestival plaats in het centrum van Delden, met vele (straat-)artiesten, bijzondere acts, kinderactiviteiten, muziek, toneel, dans en natuurlijk de kunst- en boekenmarkt.
Info:  www.straatfestivaldelden.nl
Parkeren kan bij Albert Heijn, bij de parkeerplaats van het Station of de oude sporthal erachter.  Ook zijn er enkele plekken bij de nieuwe molen aan het eind van de Molenstraat.
Wij treden op in de oude Blasius. Het programma daar ziet er als volgt uit:
13.30 – 14.00 uur Eig’nwies
14.15 – 14.45 uur Rejoice
15.00 – 15.30 uur Hengelo’s Mannenkoor
15.45 – 16.15 uur Delcore

Oproep voor deelnemers kleinkoor kerst
Tijdens de kerstperiode zijn we van plan op met een kleinkoor een aantal optredens te doen op kerstmarkten en verzorgingshuizen. Daarvoor zijn al de eerste voorbereidingen begonnen en zijn we bezig een repertoire samen te stellen en begeleiding in te spelen. Het is de bedoeling dat we dan m.b.v. een geluidsbox kerstliedjes gaan brengen. In de periode van 1/2 november tot begin december (na Sinterklaas) zal er dan door het kleinkoor worden geoefend van (globaal) 18:45 – 19:45 in onze repetitielocatie.
Dit project kan alleen doorgaan als er voldoende aanmeldingen zijn (+/- 3-4 zangers per partij). De voorzitter zal a.s. donderdag tijdens het pauzepraatje de belangstelling peilen.