Pauzepraatje-Mededelingen

16 mei 2023 0 Door Harry van der Mark
 • Nieuwe mapinhoud
  Jacco Camphens heeft op verzoek een nieuw overzicht gemaakt van de mapinhoud met een kleine wijziging en een groter lettertype.
 • Mentor duo’s
  Klaas van der Kooi heeft tijdens de laatstgehouden ALV voorgesteld om mentorduo’s te vormen. De bedoeling is dat een ervaren koorlid een duo gaat vormen met een minder ervaren koorlid en deze te helpen bij het instuderen van nieuw repertoire. Op deze manier kan het nieuwe repertoire sneller worden ingestudeerd.
  Wil je mentor zijn of wil graag ondersteuning, meld je dan aan bij één van de bestuursleden.
 • Koorscholing
  Heb je behoefte aan koorscholing, geef dat dan door aan één van de bestuursleden. Bij voldoende belangstelling, zal er een koorscholing worden georganiseerd. Onze dirigent zal de koorscholing leiden.
 • Opnames KHM t.b.v. 1Twente (Hengelo’s Peil)
  Vorige week donderdag zijn er opnames gemaakt van het KHM die gebruikt zijn tijdens de uitzending van 1Twente (Hengelo’s Peil) van maandag 15 mei j.l. In diezelfde uitzending zijn Wouter Munsterman en Paul de Witte geïnterviewd. Hengelo’s Peil is te zien op donderdag 18 mei om 22.00 uur en zondag 21 mei om 11.00 uur op het tv-kanaal van 1Twente:
  Online: https://www.1twente.nl/kijk
  TV: Ziggo kanaal: 40 ; KPN kanaal 1428 ; TWEAK 276