Pauzepraatje-Mededelingen

 • Repetitie 11 mei a.s.
  De repetitie vindt plaats in de Middenzaal van Schouwburg Hengelo. Aanwezig om 20.00 uur. Omdat er kooropnames gemaakt worden voor 1Twente (lokale televisie) moeten we verschijnen IN ONZE NIEUWE KOORKLEDING!!!!!
  Graag het Stadslied en Gabriella’s Sang nog even goed oefenen!!!! Het stadslied gaat uit het hoofd!!
  Kijk nog even naar de convocatie in het KHM-journaal van vorige week.
 • Nieuwe mapinhoud
  In het KHMjournaal van vorige week is de nieuwe mapinhoud gepubliceerd. Graag nog even nakijken en er voor zorgen dat de mapinhoud actueel is.
 • Adoptiepodium Amusing Hengelo
  Zoals ieder jaar in ons koor ook nu weer gevraagd een podium te adopteren. Dat houdt in dat wij dan voor de bezetting als gastheer/-vrouw gaan zorgen.
  Marius Uiterwijk zal donderdag a.s. de aanmeldingen vanuit het koor opnemen. Je kunt zelf een een periode voor je rekening nemen, maar kan ook gedaan worden door een partner, kennis of een ander familielid etc. Het is de bedoeling dat Marius donderdag a.s. de bezetting rond kan maken. Wij hebben podium 4 geadopteerd.
  Het zijn (bij voorkeur) blokken van 2 uur en één laatste blok van een half uur. Je kunt ook voor een kortere periode kiezen. Het is de bedoeling dat je 15 min voor het 1e optreden van jouw periode aanwezig bent tot en met 15 min na het laatste optreden in jouw periode.
  In de bijlage tref je een opgaveformulier aan. Donderdag graag aan Marius doorgeven wat jouw voorkeur heeft.