Pauzepraatje-Mededelingen

25 april 2023 0 Door Harry van der Mark
 • Vrijdag 28 april extra repetitie
  Omdat de reguliere repetitie van donderdag 27 april uitvalt (Koningsdag), is er een extra repetitie op vrijdag 28 april om 20.00 uur in de Theaterzaal van Oyfo.
 • Programma 29 april
  Het programma voor de herdenking van 29 april is definitief vastgesteld. In onderstaande bijlage lees je het volledige programma, inclusief de goede volgorde van de nummers. Voor het overige is de reeds eerder gepubliceerde convocatie van kracht (KHMjournaal 11 april j.l.)
  • Artikel Volkskrant over April-Mei stakingen
   Er is veel landelijke aandacht voor de april-mei stakingen van 1943. Bij deze een artikel uit de Volkskrant over dat onderwerp.
  • Bella Ciao
   Onze attente secretaris kwam ook nog een mooi artikel tegen over het verzetslied Bella Ciao. Zie bijlage
  • Koorreis Wales 2024
   De koormeesters gaan bij de koorleden de deelname aan de reis naar Wales inventariseren. De reis begint op donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag) en eindigt op maandag 13 mei 2024. Aan iedereen de vraag om goed na te denken en thuis te overleggen over de deelname aan de reis. Zie de informatie over de reis in de editie van het KHMjournaal van 7 februari 2023.
  • Uitnodiging deelname dodenherdenking 2023
   Vanuit de gemeente Hengelo ontvingen wij een uitnodiging voor deelname aan de dodenherdenking op 4 mei a.s. De uitnodiging is gericht aan leden van de culturele instellingen in Hengelo
  • 11 mei a.s. repetitie in de Schouwburg Hengelo
   De eerstvolgende repetitie na het optreden bij de herdenking van de april-mei stakingen, is op donderdag 11 mei. Dan repeteren we niet in het Oyfo theater, maar in de Schouwburg Hengelo!!!
   Nadere mededelingen volgen!!!