Pauzepraatje-Mededelingen

18 april 2023 2 Door Harry van der Mark
 • Opening Marktplein
  Zondag j.l. heeft het KHM een bijdrage geleverd aan de festiviteiten rond de opening van het nieuwe marktplein in Hengelo. Het was een mooi evenement en wij hebben ons daar goed laten zien en horen (ondanks de wrakke geluidsinstallatie). Onze nieuwe kleding werd zeer gewaardeerd door een enthousiast publiek. Complimenten voor Wouter Munsterman die toch wel een hele lastige taak had om, al strijdend tegen de elementen, een koor te begeleiden en de dirigeren.
 • Herdenking april/mei staking 1943
  Het volgende evenement dient zich al weer aan. Op 29 april a.s. levert het KHM een bijdrage aan de officiële herdenking van 80 jaar april-mei stakingen 1943. De informatie voor de koorleden staat in de convocatie die vorige week in het KHM-journaal heeft gestaan.
  Het evenement voor publiek gratis toegankelijk
  Locatie: Hal 43 Stork, Industriestraat
  Inloop vanaf 13.15 uur
  Aanvang herdenking: 14 uur
  Einde: 16 uur

  Muzikale omlijsting: Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor, Armonia en singer-songwriter Silke Veld
  Meer weten?: https://www.erhoeftermaareentebeginnen.nl
 • Agenda
  De komende weken vallen er een aantal repetities uit en is er een extra repetitie. Kijk voor alla data in de agenda van onze website, dan ben je goed op de hoogte!!!