Pauzepraatje-Mededelingen

14 maart 2023 0 Door Harry van der Mark
 • Er staan een tweetal openbare optredens op het programma in de maand april. Zondag 16 april zijn we aanwezig bij de opening van het nieuwe Brinkplein. Als koor verzorgen we daar een optreden van ong. 25 minuten tussen 14:30 en 15:00. Wouter Munsterman zal het koor leiden en begeleiden (Jacco is niet beschikbaar). Het repertoire staat nog niet vast, maar we zingen in ieder geval het Stadslied van Hengelo (513)
 • Daarnaast treden we op zaterdag 29 april op tijdens de herdenking van de april/mei steking 1943. Daar zingen we For the Fallen (125), You raise me up (517) en Homeward Bound (519).
  Omdat we veel bezoekers verwachten (en bij de herdenking zelfs landelijke aandacht) willen we bij beide gelegenheden goed voor de dag komen. We gaan dus proberen om 125, 513, 517 en 519 uit het hoofd te zingen!!!
 • Nobody knows (250) komt voorlopig niet op het programma. Dat kan dus weer in het thuisarchief.
 • Op zaterdag 25 maart a.s. wordt het 4-korenconcert van de Hengelose Korenkoepel gehouden in de Kristalkerk. De volgende koren treden op: Kanaljerood, Arte Vocale, TCOV en Everpop. Een mooie mix en leuk om naar toe te gaan. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Kaarten kosten € 5,50 in de voorverkoop bij Jos ten Bokum.
  Je kunt ook reserveren via de e-mail: jtbokum@dds.nl Zie ook de poster onderaan dit bericht.
 • Zoals gemeld zijn we van plan om op zaterdag 9 september a.s. naar Haarlem te gaan en dan deel te gaan nemen aan Korenlint 2023.
  We hebben de prijzen voor de bus opgevraagd en komen tot de volgende raming:
  Voor de busreis inclusief diner: (drankjes etc. voor eigen rekening)
  a. Bij 80 deelnemers (koorleden met partner) ong. € 65 pp. *
  b. Bij 40 deelnemers (alleen koorleden) ong. € 45 pp.
  *
  * Bij zowel a. als b. is er nog een capaciteitsruimte over in de bus(sen). Een grotere aanmelding kan de prijs nog wat drukken.
  Vanuit het koor kan er een bijdrage worden gegeven van € 20 per koorlid (partners en vriendenkringleden betalen dus het volledige bedrag). Voorzitter Paul de Witte zal a.s. donderdag tijdens het pauzepraatje peilen hoe over deze plannen gedacht wordt in het koor.
 • Wat je ook moet weten is dat we uitgenodigd zijn om op zondag 17 september a.s. ’s middags een optreden van 30 minuten te verzorgen in de Oude Blasiuskerk in Delden tijdens het Cultureel Straat Festival. Ook voor dit evenement zal de voorzitter de belangstelling peilen.