Pauzepraatje-Mededelingen

14 februari 2023 0 Door Harry van der Mark

In het pauzepraatje heeft de voorzitter nogmaals verzocht om aan te geven of je belangstelling om deel te nemen aan de koorreis naar Wales in het voorjaar van 2024. Kijk voor de informatie nog eens naar het KHMjournaal van vorige week. Graag zo snel mogelijk aan je koormeester doorgeven of je belangstelling hebt of niet.

Overige mededelingen:

 • Namens het koor is een condoleancekaart gestuurd naar de nabestaanden van het overleden oud-koorlid Henny Coelingh. Meerdere koorleden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de familie te condoleren,
 • Hieronder volgende enkele data die belangrijk zijn om te noteren in je thuisagenda. Deze data zijn ook opgenomen in de agenda van onze website. Let op: De agenda op de website is actueel. De data en tijden die daarop staan aangegeven zijn leidend.
  * Donderdag 30 maart: Algemene Leden Vergadering in het OYFO theater,
  * De donderdagen die uitvallen in verband met schoolvakanties en Hemelvaartsdag zijn: 2 maart, 27 april, 4 mei en 18 mei,
  * Zondag 16 april wordt het nieuwe Brinkplein geopend. Wij geven daar als KHM ‘Acte de Presence’ Hoe laat, wat en waar, weten we nog niet. Maar houd deze zondag s.v.p. vrij,
  * Vrijdag 28 april: Extra (generale) repetitie in het OYFO theater. Aanvang 20.00 uur,
  * Maandag 19 juni treden we op in de Bibliotheek Hengelo tijdens een uitzending van 1Twente. We presenteren daar o.a. het Stadslied. Hoe laat weten we nog niet. S.v.p. deze avond vrijhouden!!
 • Bericht van onze dirigent:
  Beste KHM’ers,Er vallen wat repetities uit en we wachten nog steeds op groen licht van de cie herdenking als het gaat om de te zingen nummers. In het schema zijn de nummers die we hebben voorgesteld in ieder geval opgenomen. Het Wilhelmus zingen we sowieso, net als “For the fallen”. Van de overige vier moet er een afvallen, daarop wachten we nog. Nog niet alle nummers staan in musescore; daar wordt aan gewerkt.
  Er is niet veel tijd meer… dus we moeten aan het werk.
  Ik probeer zoveel mogelijk in te zingen, maar gelieve daar niet op te wachten. Probeer al te oefenen met musescore. We krijgen waarschijnlijk te maken met regionale en zelfs met landelijke pers, dus we moeten goed presteren.
  Groeten, Jacco