Pauzepraatje/mededelingen

7 februari 2023 0 Door Harry van der Mark

In het pauzepraatje heeft Paul de Witte verteld over de plannen die er zijn om in het voorjaar van 2024 een koorreis naar Wales te ondernemen. De dochter van Bertus de Kinkelder, Manita, is werkzaam als reisagent en heeft, op ons verzoek, een mooi voorstel ontwikkeld. Het gaat om een reis van 5 dagen met 4 overnachtingen naar het mooie Zuid Wales waar contact is met een mannenkoor uit de buurt van Swansea.
In de komende weken zal er worden gepeild of er voldoende belangstelling is in het koor. Als er voldoende belangstelling is, zal Manita tijdens een repetitieavond een presentatie houden over deze reis. Heb je belangstelling, geef dat dan door aan de koormeester van je stemgroep.

Om een idee te krijgen wat ongeveer de plannen zijn, is er een ‘reisinspiratie’ gemaakt. Hiermee krijg je een goed idee wat de plannen zijn. Let op: In tegenstelling tot wat in het document staat, gaat het om een reis in het voorjaar van 2024!! Voor een reis naar Engeland heb je een paspoort nodig.

Onze vereniging heeft een heel mooi systeem van sparen, namelijk de spaarkas. Nu er weer reisplannen zijn, wordt iedereen dan ook opgeroepen om deel te gaan nemen aan deze spaarkas. Onze penningmeester, Gerard Lammertink, heeft in een artikel duidelijk uitgelegd hoe deze spaarkas werkt. Het artikel staat ook op de website!

Overige korte mededelingen:

  • Jos ten Bokum is weer aanwezig op de repetitie na langdurige afwezigheid i.v.m. een hartoperatie. Welkom terug Jos!!
  • Op 30 maart a.s. wordt er de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Harry van der Mark is aftredend als bestuurslid. Er wordt een opvolger gezocht!! Wie meldt zich aan? Kandidaten kunnen zich melden bij Paul de Witte,
  • Donderdag a.s. heeft Roel Vrijhoeven KHM (bier)glazen die gemaakt zijn t.g.v. het 110 jarig bestaan. Tevens heeft hij een ruime voorraad cd’s van het KHM bij zich die gemaakt zijn t.g.v. het 120 jarig bestaan, getiteld ‘Bring him home’.
    Voor ieder koorlid is er 1 glas en 2 cd’s. Grijp je kans en neem ze mee!!!