Mededelingen – Pauzepraatje

3 januari 2023 6 Door Harry van der Mark

De redactie van het KHMjournaal wenst jullie allereerst een heel fijn, gezond en muzikaal 2023 toe. In tegenstelling tot wat we gewend zijn, beginnen we donderdag a.s. al weer met de 1e repetitieactiviteiten. Dit om te oefenen voor de PROMS concerten in het weekend van 14 en 15 januari. Daarom enkele mededelingen vooraf:

 • Donderdag 5 januari a.s. extra repetitie voor de PROMS concerten. Locatie: Oyfo Theater. Aanvang 20:00 uur.
 • Maandag 9 januari repetitie bij Armonia
 • Bekijk voor deze datums vooral de Agenda op de website van het khm (KHM Agenda), hier zijn niet alleen onze optredens maar ook de extra, of afwijkende repetities te vinden.
 • Oyfo zit dicht rond dit tijdstip, dus je moet de ingang van LUST gebruiken!!!!!!
 • In de pauze (en na afloop) zijn koffie/thee/limonade en drankjes verkrijgbaar bij de bar in restaurant LUST (dus niet in de foyer). Dit in verband met de grootte van de groep. De bar wordt bezet door onze barcommissie en er kan gewoon afgerekend worden met onze blauwe munten. De gastzangers krijgen witte munten uitgereikt.
 • Volgende week donderdag 12 januari, is er weer een reguliere repetitie. Zie voor het verdere programma van januari de agenda op de website van het KHM.
 • Het KHM kerstconcert 2022 is beschikbaar op youtube: https://youtu.be/CmkiBR5RTi4
 • Maar ook te vinden op de website: https://khmk.nl/home/galerij/videos/
 • De oude oefensite is per direct niet meer te gebruiken. Het online protocol dat nodig was om de oefensite te kunnen tonen is afgelopen dagen wereldwijd uitgeschakeld. Onze oude oefensite kan het benodigde protocol niet meer gebruiken, wat betekent dat men nu een foutmelding ziet als men naar de oefensite gaat. Gelukkig staan alle bestanden die op de oude oefensite stonden in de nieuwe KHM bibliotheek die via het ledenportaal van de website is te gebruiken. Lukt je dat niet, dan kun je ook deze link gebruiken: KHM Bibliotheek
  Heb je vragen, neem dan even contact op met Herbert Nijkamp.