Mededelingen-Pauzepraatje

20 december 2022 0 Door Harry van der Mark

Doordat we vorige week donderdag ons kerstconcert hebben gegeven, is er geen pauzepraatje geweest. Toch zijn er wel een paar mededelingen te doen. Vandaar bij deze:

  • Ons kerstconcert is prima verlopen en we hebben met elkaar een prachtig concert neergezet. Enthousiaste verhalen van onze bezoekers na afloop van het concert, onderstrepen dat! De complimenten gaan uit naar Jacco, Wouter, Jasper en het kamerkoor Gloria. Speciaal moeten Theo Sterenberg en de AC genoemd worden, die kneiters druk zijn geweest met de organisatie van dit concert. In de rubriek “De digitale Stem” kun je een aantal enthousiaste reacties lezen,
  • Onze dirigent gaf aan dat wij de 22 december voluit aan de bak gaan gaan om de stukken voor de PROMS te repeteren. Dus die moet je bij je hebben a.s. donderdag. Graag extra aandacht voor het thuis studeren van Hengelo’s Stadslied (no. 513),
  • 29 december is er geen repetitie ivm de kerstvakantie,
  • 5 januari zien we elkaar weer om 20:00 bij de PROMS repetitie in het Oyfo Theater,
  • De redactie van het KHM journaal wenst iedere lezer hele fijne feestdagen toe!!!