Mededelingen en pauzepraatje 1 december 2022

6 december 2022 0 Door Harry van der Mark
 • Donderdag 8 december 20.00 uur: Generale repetitie Kerstconcert in de Kristalkerk. Naast de stukken voor de kerst ook de ‘gewone map’ meenemen. De verwarming is niet aan, dus: warme kleding aantrekken.
  Tijdens het kerstconcert worden ook 2 kerstliederen samen met het publiek gezongen. De tekst hiervan wordt tijdens het concert op de wand geprojecteerd. Het is niet zeker of dit ook tijdens de repetitie van 8 december kan. Willen jullie daarom zelf het blaadje met de tekst van deze 2 liederen uitprinten!!!!!!
  Zowel op 8 december als op 15 december wil hoofdkoormeester Hans Kolenbrander het koor opstellen volgens het schema dat als bijlage bij dit bericht is gevoegd. Zie bijlage!!!
  Na de repetitie is er gelegenheid tot een nazit. Koffie en thee: € 1,- contant; Bier, Wijn, Fris: afrekenen met muntjes.
 • Zondag 11 december 20.00 uur: Repetitie PROMS concert in het gebouw van Armonia ‘De Klankkast’ Weusthagstraat 1, Hengelo.
 • Donderdag 15 december 18:30 uur: Aanwezig zijn voor ons kerstconcert. Repetitie met Kamerkoor Gloria. Na afloop van het kerstconcert is er geen nazit, wel is er koffie/thee in de pauze. Kijk ook nog eens goed naar de convocatie elders in dit KHMjournaal.
 • Martin Hillen is nieuw lid van de kledingcommissie. Kijk even goed van te voren of alles voor wat betreft je kleding in orde is. Zo niet, neem dan contact op met Martin Hillen.
 • Raamposters en autostickers voor de PROMS concerten zijn uitgedeeld.