Pauzepraatje 10 november 2022

10 november 2022 0 Door Harry van der Mark

Voorzitter Paul de Witte heeft in zijn pauzepraatje over de volgende onderwerpen gesproken:

  • Aan ieder koorlid het verzoek om ons kerstconcert te promoten bij familie en vrienden. Doe dat via de mail, WhatsApp en Facebook. De (digitale) poster komt een dezer dagen binnen en zal jullie bereiken via dit KHM-journaal. Schrijf een leuk stukje en nodig zoveel mogelijk mensen uit. De gegevens:
    Kerstconcert van het KHM op donderdag 15 december om 20.00 uur in de Kristalkerk in Hengelo (Groot Driene) m.m.v. Jasper Brilman trombone en Kamerkoor Gloria uit Rijssen.
  • Generale repetitie voor het kerstconcert is op 8 december a.s. ook in de Kristalkerk.
  • Henk van Zonneveld heeft verzocht om ook zoveel mogelijk reclame te maken voor de PROMS concerten in januari. De gegevens vind je in het KHM journaal. Ook hier komt een (digitale) poster beschikbaar.
  • Volgende week (17 november) repeteren we in de Museumruimte van Oyfo. Graag de ingang van Oyfo gebruiken. Na afloop van de repetitie kunnen we voor de nazit terecht in de foyer. V.w.b. de pauze zal het of museumruimte of foyer worden.
  • De blauwe trui die de leden hebben ontvangen bij hun casual uitrusting (geblokt overhemd en blauwe broek) mag privé gebruikt gaan worden. We gebruiken de trui niet meer bij optredens van het KHM.