Pauzepraatje 27 oktober 2022

30 oktober 2022 0 Door Harry van der Mark

De volgende onderwerpen zijn door voorzitter Paul de Witte besproken tijdens het pauzepraatje:

  • Rinus Hazewinkel (oud-lid en tevens vader van Jos) is in de nacht van 26-27 oktober overleden. De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 1 november a.s. en is te volgen via een livestream. Zie ook de overlijdensadvertentie in de Tubantia van 29 oktober,
  • Maandag 7 november a.s. om 19.00 allen aanwezig s.v.p. bij het maken van promotiefoto’s t.b.v. de PROMS concerten. Locatie: Gebouw Armonia aan de Weusthagstraat,
  • Een uitgebreid team heeft nieuwe casual kleding uitgezocht voor het koor. Het wordt een blauw jasje, blauwe spijkerbroek en wit buttondown overhemd. Aan ieder koorlid het verzoek om tot uiterlijk donderdag 10 november je maat op te laten nemen bij: Henk ter Horst, Grotestraat 152-164 te Almelo,
  • De voorzitter heeft contact gehad met Henny Coelingh. Hij groet alle leden van het KHM,
  • De dirigent heeft nogmaals klemmend verzocht de stukken die tijdens de repetitie aan de orde komen goed thuis te oefenen!!!!!