Bestanden voor de PROMS 2023

20 september 2022 0 Door KHMK

Het bestuur wil iedereen dringend uitnodigen om meer gebruik te maken van de door Jacco ingezongen stukken.

Hij heeft de moeite genomen om alle stukken, die we op de Proms uitvoeren, in te zingen, verdeeld in hoge en lage stemmen. Als iedereen zich thuis met deze hulpmiddelen voorbereid wordt de repetitie ook een stuk leuker.

Hetzelfde geldt voor de tekst van “Soldier on”. Vergeet ook deze tekst niet te oefenen. Ook dit kun je doen m.b.v. de door Jacco ingezongen oefenbestanden. Voor alle zekerheid volgt hier nogmaals een stap voor stap beschrijving hoe een en ander werkt.

Succes met oefenen.

De partituren, MuseScore en MP3 bestanden voor de Proms 2023 vind je in de KHM Bibliotheek en op een link die Jacco met ons heeft gedeeld. Onderaan dit bericht staat een korte handleiding die Theo heeft geschreven voor het downloaden van de bestanden en een instructievideo hoe je bestanden vind en opslaat vanuit de KHM bibliotheek en website.

KHM Bibliotheek: PROMS 2023

Jacco heeft dezelfde bestanden gepubliceerd op zijn dropbox, gebruik gewoon de KHM bibliotheek of de links van Jacco, welke je het eenvoudigst vindt.

De 3 stukken die het KHM samen met POPenzo zingen
De 6 stukken die het KHM samen met POPenzo en met gastzangers zingen

Algemene informatie

Uitnodiging-Gastzangers-HKK-koren

Achtergrond-PROMS23-concerten

Voorlopig-Programma-PROMS23-concerten

Uitleg