De Digitale STEM

3 juli 2022 0 Door Harry van der Mark

De digitale STEM vervangt de papieren STEM, het verenigingsorgaan van het KHM. Berichten, verhalen, bijdrages die voor leden en vrienden van het KHM bedoeld zijn, komen in de Digitale STEM. De Digitale STEM is een onderdeel van het KHM Journaal

Eindavond KHM 14 juli 2022 (update!!)
In het laatste KHM journaal stond aan gegeven dat het tijdstip waarop de eindavond begint 20.00 uur zou zijn. Dat is niet juist!!!!!

De juiste aanvangstijd is: 19.30 uur

De eindavond wordt gehouden in onze repetitielocatie en het Oyfo techniekmuseum. De avond bestaat uit drie onderdelen: bezoek en rondleiding aan het techniekmuseum, mini concert in de Oyfo theaterzaal en een gezellige afterparty (met hapje en drankje) in de theaterzaal en de foyer. Je wordt van harte voor uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De avond begint om 19.30 uur.
Voor de eindavond vragen we een tegemoetkoming in de kosten van € 10,00 voor een koorlid en € 15,00 voor een vriendenkringlid/partner. Voor deze bijdrage krijg je een volledig verzorgde avond inclusief toegang tot het museum en gratis hapjes en drankjes!!! (het koor doet er dus behoorlijk wat geld bij).

Aanmelden voor de eindavond
Aanmelden en betalen voor de eindavond kan bij dhr. Jos ten Bokum. Dit kan tijdens de repetitieavond op donderdag, via de email: jtenbokum@hetnet.nl of telefonisch: 0623154570.
Je kunt ook het bedrag ten laste laten komen van de spaarkas.

Eventuele allergieën (bijv. voor gebak) kunnen ook aan Jos worden doorgegeven.

Graag tot donderdag 14 juli a.s. om 19.30 uur bij Oyfo aan de Floris Hazemeijerstraat in Hengelo