Het KHM Journaal van week 24

15 juni 2022 0 Door John Vos

door JOHN VOS

Wat was Amusing Hengelo een feestje afgelopen zaterdag! Geweldig weer, heerlijk gezongen,  en bij al onze drie optredens een enthousiast publiek.  Wat mij betreft is de dag voorbij gevlogen.

In deze editie een oproep van Jacco om filmpjes en foto’s te delen. Helaas ook bijzonder triest nieuws. En de bekendmaking van de datum en locatie voor de eindavond.

Oproep van Jacco: wie heeft leuk materiaal voor de Facebookpagina?

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de KHM Journaal editie van 2 juni jl. is Jacco sinds een paar weken medebeheerder van de KHM Facebookpagina, https://www.facebook.com/khm1886. Daar staan al wat media maar het mogen er gerust wat meer zijn.

Jacco wil graag wat vers materiaal willen plaatsen. Tijdens onze recente concerten, en vooral afgelopen zaterdag bij Amusing Hengelo, zijn vast filmpjes en foto’s gemaakt. Als je deze wilt delen, stuur ze dan  (bijv. met WhatsApp) met vermelding van je naam naar  Jacco, mobiele nummer 06 – 1540 9248. Theo heeft inmiddels al de volgende foto’s ingestuurd:

En niet vergeten: het is belangrijk is dat de KHM berichten worden geliket (duimpje) maar met name worden gedeeld en daar kunnen jullie als Facebookvriend voor zorgen!

Overlijden Diny Brinkman

Louis Brinkman heeft zondagavond het verschrikkelijke bericht moeten doen uitgaan dat zijn vrouw Diny is overleden. Ik citeer uit het trieste bericht dat we hebben ontvangen:

In kleine kring was bekend dat het niet zo goed met haar ging.

Een week geleden was er nog hoop dat een operatie uitkomst zou kunnen bieden. In de loop van de afgelopen week werd duidelijk dat een operatie niet (meer) mogelijk was.

Zelf heb ik Diny leren kennen  als een hartelijke vrouw met veel belangstelling voor de ander.

Voor nu rest een groot gevoel van meeleven met Louis, zijn kinderen en kleinkinderen.

Dat zij en wij allen de woorden van lied 416 voelen. “Ga met God en hij zal met jou zijn”

Auke Visser

In TC Tubantia zal morgen (donderdag) een rouwadvertentie staan. Er is gelegenheid te condoleren bij uitvaartcentrum In Pace DELA aan de Deurningerstraat 262, 7557 HM Hengelo op donderdagavond 20:00 uur. Zaterdag is de afscheidsdienst in de Thabor kerk op de Hasseleres (Gerrit Peuscherstraat 1, 7558 BA Hengelo). Daarna wordt Diny begraven op de begraafplaats aan de Oldenzaalsestraat (347, 7557 GM Hengelo).  

Eindavond: Oyfo Techniekmuseum, 14 juli, 19:30 uur

De eindavond vindt dit jaar plaats op donderdag 14 juli. De activiteitencommissie heeft een rondgang door het Oyfo Techniekmuseum geregeld. Na een kleine pauze zal het programma worden vervolgd met een miniconcert in de theaterzaal. Na afloop is er een borrel in de foyer, welke wordt verzorgd door Lust.