Nader nieuws over Amusing Hengelo

30 mei 2022 0 Door John Vos

In dit bericht is nadere informatie opgenomen over onze deelname aan Korenfestival Amusing Hengelo op 11 juni alsmede een oproep om je te melden als podiumwacht of als algemeen festivalvrijwilliger.

Drie KHM optredens

De tijden van de KHM optredens zijn bekend! We treden eerst twee maal buiten op, en de derde keer zingen we binnen, als volgt:

TijdPodium
13:005Enschedesestraat / De Telgen, zijgevel WE
14:303Hoek Enschedesestraat/Brinkstraat, de Twee Wezen
16:3010Schouwburg Hengelo Middenzaal

Nodig je familie, vrienden, collega’s en alle andere fans uit om naar ons en alle andere koren te komen kijken en luisteren.

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. De meeste vrijwilligers zijn nodig tussen 10.30-17.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk enkele uren of een dagdeel te helpen.  De voornaamste taak van de vrijwilligers is het begeleiden van de koren. Vrijwilligers zorgen ervoor dat koren op de juiste tijd op het podium zijn en gaan zingen en het podium weer op tijd verlaten voor een volgend koor. Ook ben je als vrijwilliger een vraagbaak voor de koren en het publiek, kun je helpen met het plaatsen van banners/spandoeken of bij de informatiebalie staan etc.

Het KHM heeft Podium no. 3 bij de Twee Wezen geadopteerd (waar we om 14:30 uur optreden). Wie heeft interesse hier ’s-middags een uurtje podiumwacht te zijn?  Meld je dan snel aan bij Marius (uitklep@gmail.com).

Wordt je liever algemene festivalvrijwilliger? Dan kun je je direct aanmelden op de Amusing website, www.amusing-hengelo.nl/vrijwilligers.

Voor vrijwilligers wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op woensdagavond 1 juni om 19.30 uur bij Grand-Café De Twee Wezen, Burgemeester Jansenplein 23-25, 7551 ED Hengelo

Nu al vragen? Mail gerust naar: vrijwilligers@amusing-hengelo.nl.