Nieuws voor de leden van het KHM

25 mei 2022 2 Door Harry van der Mark

In dit bericht zijn een aantal mededelingen opgenomen voor de leden van het KHM. Daarnaast is er een terugkijk op het 4 korenconcert en alvast een vooruitkijk op Amusing op 11 juni a.s.

Mededelingen
Even voor de goede orde: donderdag 26 mei a.s. is er geen repetitie i.v.m. hemelvaartsdag!!
Vanuit het koor is gevraagd hoe de samenstelling van het nieuwe bestuur is en wat de taakverdeling. We kunnen jullie melden dat de bestuursleden met foto en taakverdeling op de website van het KHM staan!

Terugkijk op het 4 korenconcert

Louis Brinkman schrijft:

Het 4-korenconcert van 21 mei, is in 2 delen door “Beeld en Geluid” opgenomen, en op de kerkomroep geplaatst. Het is te vinden onder de bijgaande Link:  https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21641Hoe lang het hier nog blijft staan, is niet bekend, dus zo snel mogelijk kijken is aan te bevelen. “Beeld en Geluid” hoopt hiermee een leuke terugblik voor de deelnemers (e.a.) mogelijk te maken. Het vooraf aangeven dat het zou worden uitgezonden zou niet handig zijn geweest, vanwege de dan teruglopende kaartverkoop. We waren blij met een volle kerk, en prachtige uitvoeringen. Geniet van de gemaakte opnames, een hartelijke groet van Louis Brinkman.

Inzinger Amusing

Bericht van de organisatie van Amusing Hengelo

Op zaterdag 11 juni a.s. is het zover: Korenfestival Amusing Hengelo vindt plaats; en wel de 15e editie. Om dat muzikaal goed, leuk en enthousiast te vieren hebben we jullie hulp nodig. Waarom dit verzoek?
De Hengelose stadsdichter Wouter Munsterman, (en o.a. als repetitor verbonden aan de zangafdeling van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle), heeft een leuke ‘inzinger’ gearrangeerd. Wij willen hiermee ons festival starten, bij de Sing In  en eindigen bij de Sing Along.  Daarom ons verzoek: wil(t) u/jij deze inzinger gebruiken om het koor voor te bereiden op Korenfestival Amusing Hengelo? Het zou toch fantastisch zijn dat alle deelnemende zangers/zangeressen deze Amusing Inzingcanon goed beheersen en deze canon uit volle borst kan worden gezongen.

Deze inzinger zal aan de orde komen tijdens de KHM repetities van 2 en 9 juni a.s.

Klik op onderstaande links om te tekst en de MP3 te downloaden:

klik hier om het MuseScore bestand te downoaden