Een berichtje van de nieuwe voorzitter

3 mei 2022 0 Door Paul de Witte

Eerste vereiste om voorzitter te kunnen worden is, je moet fantastisch kunnen zingen.😂😂. Nee humor. Ik ben gevraagd door Harry of ik zijn taak na de vergadering van 15 april wilde overnemen. Na een weekje nagedacht te hebben en het thuis besproken te hebben, heb ik mij beschikbaar gesteld. Ik zal er weer even in moeten komen, maar ik zal mij inzetten voor ons koor.
Net voor mijn aanstelling is er een zogenaamde task force opgericht. Dit is een groep die het KHM weer op de kaart moeten zetten. Denk hierbij aan het moderniseren van onze website, nieuwe foto,s, evenementen en bijvoorbeeld maken van een video om weer meer bekendheid te krijgen. Het is Harry van der Mark gelukt om voor het 4 korenconcert op 21 mei een fotograaf te regelen die van ons koor foto’s zal gaan maken om op de website te plaatsen en te gebruiken voor andere doeleinden. Het is belangrijk mee te doen want we willen natuurlijk alle leden op de foto’s hebben.

Dan nog even mijn opmerking over het oefenen. We hebben de laatste repetitie gewerkt aan de de twee prayer songs. Wel nodig lijkt me. We willen natuurlijk deze twee liederen zeer goed brengen op het 4 korenconcert. Omdat normaal gesproken een week, of twee weken erna, maar 50% blijft hangen, en we nog maar twee repetities hebben, lijkt mij deze liederen thuis oefenen essentieel. Dat geldt natuurlijk ook voor mij. Laten we hopen, dat we de volgende repetitie, beide liederen bijna foutloos kunnen zingen. Dan zal het de laatste twee repetities zeker in orde komen.
Tot de volgende repetitie.

Paul de Witte.