Voor zangers vrienden met interesse voor bijzondere dingen

18 januari 2022 2 Door KHMK

Onderwerp: Wat gegevens over bijzondere mensen en hun YouTube video’s die het waard zijn om te bekijken.

In de afgelopen periode waar veel mensen aan huis gekluisterd waren vanwege de corona beperkingen heb ik mij verder verdiept in de mooie Paranormale dingen die momenteel plaats vinden. Ze hebben mij dankbaarheid en wijsheid gebracht.
Gelukkig heb ik ook nog veel tijd in de vrije natuur door kunnen brengen.
Enkelen van jullie weten, dat ik in spirituele zaken wat anders in het leven mag staan, dat is vrijwel mijn hele leven al zo, maar door de huidige beperkingen ben ik mede door veel gesprekken met paragnosten / mediums een mooi pad, van anders denken op gegaan. Daar ben ik blij mee, en dankbaar voor om dit nog te mogen beleven. De afgelopen –corona- periode heeft mij eigenlijk niet geraakt, behalve dat ik er zelf wel ziek van ben geweest in het voorjaar van 2020.
Ik mocht de laatste jaren veel boeken lezen, van de oude Atlantis / Egypte periode, tot aan deze huidige tijd, waar de wereld momenteel een hele grote verandering ondergaat. (Let wel, corona had er niet moeten zijn, maar is door een verkeerd? voedselgebruik in onze levens terecht gekomen, zoals met zovele virussen etc.)

In de afgelopen 5 jaren heb ik veel bijzondere boeken mogen lezen, vrijwel alle kwamen via de diverse kringloopwinkels bij mij terecht. En ook altijd in een bepaalde volgorde van benodigde kennis. Dit verraste mij steeds weer, slechts enkele boeken heb ik via boekwinkeltjes.nl of in de boekhandel aangeschaft.
Een beknopte boekenlijst van zinvolle boeken kan ik naar jullie opsturen.
Een paar favoriete schrijvers / schrijfsters lieten mij dingen zien en begrijpen, dat onze levens aan de vooravond staan van ingrijpende gebeurtenissen, zowel ten goede alsook ten kwade. Denk er maar eens over na hoeveel mooie dingen er op wereldniveau plaatsvinden, maar ook aan de andere kant hoe veel landen / volken nu weer tegen elkaar in opstand komen. Ook het verdwijnen van veel kerken etc. en de schrijnende armoede van de 3e-wereld landen geeft weinig hoop voor een betere wereld op korte termijn, waar alles schijnbaar draait om Geld en Macht. Tel ook maar eens de minuten dat je in 1 uur Televisie, reclame te zien krijgt.
En dat in de huidige periode waarin de geldontwaarding steeds groter wordt.
Gelukkig bracht deze tijd ook veel goeds voort, als ik denk aan de mooie boodschappen die ik mocht zien en van lezen. Gelukkig hoef je om hiervan te genieten, weinig boeken aan te schaffen, omdat dankzij de moderne media zoals YouTube etc. de blij makende boodschappen tot in de huiskamer op je mobieltje worden gebracht. (Dit was ons circa 40 jaar geleden ook al voorspeld)

Mijn huidige boeken, waar ik een bijzondere band mee heb, zijn er niet eens zo heel veel, de andere boeken die ik vanaf de lagere school mocht lezen gaven mij een soort benodigde basiskennis over de “Oude tijd”, zoals Atlantis en Egypte.
Het is al weer een tijdje geleden dat ik de boeken van de Amerikaanse schrijfster Ronna Herman voor het eerst heb gelezen, Ze krijgt de boeken via channeling door van Aartsengel Michaël. De periode waar ze over schrijft in haar 3e boek ligt nog voor ons, maar is al wel begonnen, en laat een vreedzame wereld zien waar de mensen in Liefde met elkaar leven, ook al zal dat niet op aarde overal tegelijk beginnen. Dit boek, “De Toekomst is Nu” (De gouden belofte 2) Geeft ons een beeld van een verandering, die met de komst van het huidige Aquarius tijdperk is begonnen in 2012. Deze datum is ook de start van het beginnen van de boodschappen van Aartsengel Michaël aan ons. Onderstaand wat links naar haar eigen website en wat andere waar veel van haar vertellingen staan.
Maar ook als je op haar naam, Ronna Herman zoekt kom je veel tegen. De door haar uitgegeven boeken zijn te koop bij Bol.com, daar staan ook de flapteksten.
www.starquestmastery.com/www.nieuwetijdskind.com/tag/ronna-herman/
www.wakkeremensen.org/category/channelingen-k-z/ronna-herman/
Je kunt je desgewenst abonneren op haar uitzendingen.

Een nog jonge 21 jarige Zwitserse vrouw, Christina von Dreien uit het Zwitserse Toggenburg heeft een bijzondere Levensvervulling gekregen. Ze is geboren met een sterk verruimd bewustzijn en behoort daarmee tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers die het menselijk bestaan zien, beschrijven en leven als een samenhang van kwantumfysica, neuropsychologie en spiritualiteit.
Na haar zeer zorgelijke jeugd, waarbij haar tweelingzusje (Elena) al heel vroeg kwam te overlijden, mocht ze al vanaf haar 5e-jaar boodschappen doorgeven, die via haar begaafde moeder (Bernadette) werden opgeschreven, dat heeft twee mooie en vooral leesbare boeken opgeleverd waarin veel voor ons onbegrijpelijke dingen over het Hogere eenvoudig worden uitgelegd. De latere twee door haar zelf geschreven boeken geven een verdere aanvulling en kennis aan ons door hoe wij zouden mogen en moeten Leven op onze mooie planeet aarde.
Veelal zijn dit ook de samenvattingen van de Seminars die zo mocht geven. Om het voor ons eenvoudig en begrijpelijk te houden, zijn de meeste lessen en vertellingen over de voor ons meestal bijzondere dingen van het Leven ook door haar team opgenomen, en uitgezonden via Youtube. Christine is momenteel 1 van de zeer vele Lichtwerkers die op de aarde zijn gekomen om ons te helpen door de donkere afgrond waar de mensheid momenteel in terecht is gekomen. De zoektocht naar “Het Licht” zullen we zelf moeten doen, ze geeft ons prachtige handvatten aan, waar we wat mee kunnen. Hieronder een tweetal links naar informatie over haar en haar boeken en video’s.
https://www.christinavondreien.ch/
https://www.youtube.com/c/christinavondreien21/videos
Je kunt je abonneren op haar uitzendingen. De originele uitzendingen worden vaak Nederlands ondertiteld, of door andere personen opnieuw ingesproken.

Een sterk met Christina betrokken persoon is Tijn Touber, schrijver, muzikant, inspirator. Hij is oprichter van de succesvolle band Lois Lane. Na zijn muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en geeft trainingen aan onder meer de Amsterdamse politie, delinquenten in de Bijlmerbajes, bezoekers van Lowlands, rechters, artsen en de Landmacht. Tijn schreef zeven boeken over zijn innerlijke avonturen. Zijn bekendste werken zijn Spoedcursus Verlichting en Time Bender. Hij is initiatiefnemer van meditatienetwerk Stadsverlichting met meer dan duizend huiskamers, Schoolverlichting en Kidsverlichting. Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender Events, Game of Life Concerten, Sound Healings, Stilte Retraites en Meditatie Cursussen.
Zijn huidige optreden op Youtube, is vaak gerelateerd aan het werk van Christina.
Binkie Touber is muzikant en yoga leraar. Ze combineert live muziek met yoga en stilte in events en retraites. Haar muziek is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing. Een levens veranderende gebeurtenis gaf haar een groot cadeau: leven vanuit je hart. Heel fijn om hen te horen, zien, en meemaken tijdens de Youtube uitzendingen en meditaties. https://tijntouber.com/nl

Vrienden hier wil ik het hierbij nu laten, er is gelukkig nog veel meer bereikbare informatie. Als er verder belangstelling is voor meer van dit soort boodschappen, dan hoor ik dat heel graag. Het geeft mij een fijn, blij en dankbaar gevoel, om deze kennis te mogen delen.

Met een hartelijke groet van Louis Brinkman
” Dat we elkaar maar snel weer mogen ontmoeten”