Herstart repetities

18 januari 2022 0 Door KHMK

Op donderdag 20 januari a.s. kunnen we weer gaan repeteren. De maatregelen inzake Covid-19 zijn zodanig versoepeld dat het toegestaan is voor koren om, zonder publiek, te repeteren. Er zijn nog wel een paar beperkingen. Hieronder lees je meer.

De repetities zijn op onze vaste donderdag van 20:00 – 22:00 uur. De Kunstenschool van Oyfo is open, het techniekmuseum en het restaurant LUST zijn nog gesloten. Daarom gelden de volgende richtlijnen:

  1. We gebruiken de in- en uitgang van Oyfo (de ingang van LUST is afgesloten),
  2. Bij het betreden van het gebouw laat je je Corona Toegang Bewijs (CTB) controleren bij de balie van Oyfo,
  3. Bij het binnen gaan en het betreden van de foyer, is het dragen van een mondmasker verplicht. Zit je in de theaterzaal, dan kan het mondkapje af,
  4. We zitten zo veel mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar,
  5. We mogen de toiletten van Oyfo gebruiken (in de gang naar de Foyer direct links),
  6. De tussendeur naar LUST en naar de toiletten van het restaurant blijven gesloten. NB: ook de tussen gang niet betreden i.v.m. de ingeschakelde beveiliging!!!!,
  7. In de foyer is koffie verkrijgbaar. De koffie kun je afrekenen met de welbekende KHM munten,
  8. Neem zelf een flesje water of iets dergelijks mee. I.v.m. de horeca-bepalingen worden er geen dranken verkocht,
  9. Om 22.00 uur s.v.p. het pand direct verlaten. Oyfo wil graag tijdig afsluiten.

Repertoire
Onze dirigent heeft een repetitierooster opgesteld. Om er eerst maar eens weer even in te komen, zijn voor de eerste weken alleen bekende liederen geprogrammeerd. Het repetitierooster, tref je als bijlage aan bij dit bericht. en uiteraard onder de kop Repetities bovenaan het KHM Journaal.

Tot slot
We zijn blij dat we weer kunnen en mogen repeteren met ons koor. Wel nog met de nodige beperkingen, maar gelukkig mogen we weer samen zingen. We kunnen ons voorstellen dat er leden zijn, die het nog te riskant vinden om te repeteren. Daar hebben we, uiteraard, begrip voor. Het is ieders vrije keuze om te bepalen om wel of niet naar de repetitie te komen.


Graag tot donderdag a.s.
Bestuur KHM