Goed bericht aan het begin van het nieuwe jaar: we mogen weer repeteren

14 januari 2022 0 Door KHMK

Tijdens de persconferentie van 14 januari heeft premier Rutte aangekondigd dat activiteiten op het gebied van kunstbeoefening door amateurs weer mogen plaatsvinden. Uit nadere bestudering van dit besluit kunnen we de conclusie trekken dat er weer fysiek gerepeteerd mag worden onder voorwaarden.

Het nieuwe jaar had voor het KHM niet beter kunnen beginnen. Daar waar we dachten nog wel een aantal weken in lockdown te blijven en we al begonnen waren met de voorbereidingen voor de online repetities, werd vanavond duidelijk dat we (onder voorwaarden) weer kunnen gaan repeteren.

In het kort even de voorwaarden:

  • 1,5 meter afstand houden, daar waar dat mogelijk is,
  • Corona Toegangs Bewijs laten zien,
  • Mondkapje op als je niet aan het zingen bent.

In de loop van de volgende week komen we met een nadere uitwerking. Iedereen kan er nu alvast rekening mee houden, dat donderdag 20 januari de 1e repetitie van het KHM in 2022 gaat plaatsvinden!!

Tot donderdag a.s. Bestuur KHM