Gevolgen nieuwste corona-maatregelen voor het KHM

17 november 2021 0 Door Harry van der Mark

Ook voor het KHM hebben de laatste Corona maatregelen consequenties. Het is niet meer toegestaan om in culturele instellingen na 20.00 uur horeca activiteiten te ondernemen. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om de bar in de foyer te openen tijdens de pauze en na afloop van de wekelijkse repetitie. Heel vervelend maar is even niet anders. Voorafgaand aan de repetitie kan er nog wel een kop koffie/ glaasje limonade genuttigd worden in de foyer, maar daarna niet meer. Daarom bij deze de oproep om zelf iets te drinken mee te nemen voor tijdens de repetitie. Vooralsnog houden we (in overleg met Jacco) de gewone repetitietijden aan en nemen we rond 20.45 even een korte pauze, waarbij we in de theaterzaal blijven. 


Voor donderdag a.s. is er nog een extra afwijking. In verband met een externe verhuring, kunnen we niet terecht in de theaterzaal, maar in de ruimte in het gebouw tegenover de de ingang van Oyfo. Wel kunnen we voorafgaand aan de repetitie een kop koffie halen in de foyer. Na de koffie moet er dus overgestoken worden naar de ruimte tegenover de ingang van Oyfo!!!Tot donderdag!!

Vriendelijke groet,

Harry van der Mark