CoronaCheck bij de repetities

20 september 2021 0 Door KHMK

Tijdens de laatste ALV is besloten een CoronaCheck uit te voeren voor aanvang van de repetities.
Koorleden die volledig zijn gevaccineerd of die negatief zijn getest kunnen een zogenaamde QR-Code ophalen die in de CoronaCheck-App kan worden gezet, met behulp van je digid. Klik op 1 van de knoppen onderaan dit bericht om de app te downloaden op je iPhone of Android toestel.
Voor instructies hoe dit werkt kijk op de pagina van de overheid: https://coronacheck.nl/nl/

Voor aanvang van de repetitie wordt iedereen gecontroleerd op een geldige QR-Code. Voor niet gevaccineerden betekend dit dat zij maximaal 24 uur voor de repetitie een negatieve coronatest moeten hebben ontvangen van de GGD, deze QR-Code verdwijnt na 24 uur weer uit de app.

Ben je bereid je Corona Vaccinatie bewijs, welke je hebt ontvangen na de 2e vaccinatie, te tonen voor aanvang van de repetitie maken wij een aantekening zodat je de volgende repetitie niet opnieuw gecontroleerd hoeft te worden.

En zoals altijd, bij klachten blijf je thuis ongeacht of je gevaccineerd of negatief getest bent.

zo zorgen we samen voor een zo veilig mogelijke repetitie.

Download in de App Store
Ontdek het op Google Play