Info over de repetities

25 augustus 2021 0 Door Harry van der Mark

Beste koorleden,
Naar aanleiding van  diverse overleggen die we hebben gevoerd, bij deze een aantal aanvullende mededelingen op ons eerdere bericht:

  • De catering rondom Oyfo wordt verzorgd door LUST Bakery & Bistro. Zij verzorgen dan ook het aanleveren van de producten voor de bar in de foyer, waar wij gebruik van gaan maken. LUST is een commerciële organisatie en (dankzij onze zelfwerkzaamheid) zijn zij bereid om voor ons een aangepast consumptietarief te hanteren. Wij zijn een gemiddelde consumptieprijs overeen gekomen van € 1,75.
    Consumpties (koffie, fris, bier en wijn) verkrijgbaar zijn bij de bar in de foyer. We werken weer (net als vanouds) met munten. Munten zijn verkrijgbaar à € 1,75 bij Gerard Lammertink. Mocht er nog munten in het bezit zijn van koorleden, dan kunnen die gewoon gebruikt worden. 
    Onze eigen barcommissie gaat de bar en de muntverkoop weer verzorgen. Er wordt nog naar versterking gezocht. 
  • We verzamelen ons in de Foyer. Je kunt hiervoor de ingang van Oyfo gebruiken, maar ook die van LUST (zie plattegrond in het eerdere bericht). In de foyer zijn garderoberekken geplaatst.
  • Wouter Munsterman is (onverwacht) morgen niet beschikbaar om te begeleiden. Er is naar vervanging gezocht, maar dat is helaas niet gelukt. Jacco zal de repetitie in zijn eentje doen.  

Tot morgen allemaal naar wij hopen in goede gezondheid.
En………… heb je klachten? Laat je testen en blijf thuis. Neem alleen deel aan de repetitie als je 2x gevaccineerd bent of een negatieve coronatest hebt ondergaan. 

Vriendelijke groet,
Het bestuur.