Online repetities en kopij

2 juni 2021 0 Door KHMK

Het weer is omgeslagen van nat/koud naar mooi/zomers; het vaccinatieprogramma in Nederland maakt grote stappen en het zicht op het einde van de Corona maatregelen is in zicht. Allemaal ontwikkelingen waar we weer een beetje blijer van kunnen worden. Nu maar hopen dat het tijdstip waarop we weer samen mogen repeteren ook bekend gaat worden. Zoals het er nu voor staat zou rond 30 juni daar meer duidelijkheid over moeten kunnen komen.

Online repeteren
Voorlopig gaan we nog even door met het online repeteren. Bij deze dan ook een oproep aan alle koorleden om daar zoveel mogelijk aan mee te doen. Het is toch wel teleurstellend voor onze dirigent en repetitor als het scherm slechts gevuld is met een paar koorleden die deelnemen. Dus daarom nogmaals een oproep: Doe mee!!!!! We hebben de drempel om mee te doen zo laag mogelijk gemaakt. Jacco geeft aan dat het niet verplicht is om mee te zingen als je dat niet leuk vindt of moeilijk. Ook luisteren en de partituur volgen in je map kan al heel zinvol zijn om toch een beetje bij te blijven.
Dus: …….Kom op!! Doe mee!!!!

Hierbij de link waarbij je automatisch wordt doorgeschakeld naar ZOOM en de online-repetitie:

Klik hier om deel te nemen aan de repetitie of 3e helft

In het KHM journaal bij het tabblad repetities staat het repetitieschema. Heel gemakkelijk allemaal!!!

Let op!! Er zijn nummers toegevoegd aan het schema dus we zullen meer nummers oefenen

Oproep voor Kopij De Stem
Voor de zomervakantie willen we nog een Stem uitbrengen. Aan iedereen de vraag om nog eens in je verhalenarchief te kijken of je nog iets leuks kunt schrijven voor De Stem!! Graag voor donderdag 10 juni a.s. je bijdrage sturen naar redactie@khmk.nl . Denk eraan: Alles is goed!! Van een leuke mop tot een reisverhaal, een heerlijk recept of een leuke vakantietip: alles kan en mag!!