Contributie 2e kwartaal en handboek updates

12 mei 2021 0 Door Harry van der Mark

Ook in het 2 e kwartaal van 2021 contributiekorting van 25%
Het bestuur heeft besloten om ook in het 2 e kwartaal van 2021 een contributiekorting toe te passen van 25%. De omstandigheden voor ons koor zijn (helaas) nog niet veranderd, zodat we nog op de huidige voet verder moeten en kunnen gaan. De korting zal automatisch worden verrekend met de incasso voor het 2 e kwartaal.

Handboek organisatie en beleid is aangepast
In het handboek ‘Organisatie en beleid’ is een deel aangepast dat te maken heeft met de wijze waarop we nieuwe leden ontvangen en integreren in ons koor. De oude omschrijving kwam niet meer overeen met de actuele situatie.

Je vind ons handboek in het ledenportaal of KHM Bibliotheek
> Info_koorleden > 01. Welkom en beleid.
In het hoofdstuk Kwaliteitsbeleid vind je op blz. 24 en 25 de nieuwe tekst over hoe we met nieuwe leden willen omgaan.

Houd moed
Het kabinet zet heel voorzichtig de deur op een kier, waarbij onze samenleving weer terug kan naar de samenleving die we gewend waren. We gaan er van uit dat nu vrijwel alle koorleden van het KHM één of twee keer gevaccineerd zijn. Dus, zou er in de komende maanden toch een keer een moment moeten kunnen komen dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten en samen kunnen repeteren.
Tot aan die tijd kunnen we gelukkig toch nog een beetje proeven aan het repeteren, dankzij de online repetities zoals die verzorgd worden door Jacco, Wouter en (op de achtergrond) Jeroen.

Mannen houd moed en vooral: Blijf gezond. We hopen: Tot spoedig ziens.