Nieuwe repetitieschema

2 april 2021 0 Door KHMK

Beste KHM’ers,

De kop is eraf, we hebben de eerste Zoom-repetities gehad en aan jullie reacties te horen is het goed dat we dit doen.

Het is voor mij ook nieuw en wennen; ik moet zoeken naar een juiste vorm en manier om dit goed te kunnen doen maar tot nu toe lukt het aardig.

Ook op technisch vlak is het een uitdaging; staan alle instellingen in mijn pc goed, heb ik de juiste camera geselecteerd, hoort iedereen mij?

Ook dat lukt aardig op dit ene totale shut-down van mijn pc gisteravond… alles liep vast. Gelukkig had ik snel app-contact met Herbert en was ik snel terug.

Ook voor jullie is het opletten; ben je gemute en heb je de juiste opstelling zodat je goed kunt zingen en mij toch nog kan zien?

We zullen het op deze manier nog even moeten volhouden maar ik ben blij dat het zo kan en ik was aangenaam verrast over het aantal deelnemers.

Zoals ik al aangaf doen Wouter en ik de repetities samen vanuit zijn huis.

Af en toe zal ik de repetitie alleen doen en dan kunnen we musescore mooi inzetten.

Willen jullie voor de komende weken de volgende stukken paraat houden?

  • 146 – Hallelujah
  • 467 – Softly
  • 493 – She
  • 501 – Thank you for the music
  • 509 – Till I hear you sing

Dat zijn oude en nieuwe stukken.

Voor de nieuwe stukken geldt; niet het hele stuk studeren, maar neem een behapbaar deel voor jezelf dat je regelmatig even kunt herhalen.

Het moet uitdagend blijven, niet onoverzichtelijk.

Groeten en fijne paasdagen!

Jacco


P.S. Deze stukken zijn ook terug te vinden in het online repetitierooster, dit vind je onder de knop Repetities bijna midden bovenaan het KHM Journaal, daar kun je ook direct zien wanneer je weer aan de beurt bent.
Herbert