Zing als vanZelf

9 december 2020 0 Door KHMK

Helaas is het nog niet mogelijk dat koren weer kunnen starten met hun repetities.

Dat is jammer want het samen zingen is geweldig en zo belangrijk voor ons!!

Maar het gaat me aan het hart dat ik hoor dat (koor)zangers stoppen met zingen, dat koren omvallen in deze tijd, dat is erg.

Omdat ik gemerkt heb dat veel mensen ook graag online willen blijven zingen ben ik weer gestart met Samen online Zingen, eens per 2 weken op de zaterdagmorgen van 10-11.30 uur. Het is gratis en men kan een donatie doen.

Het belangrijkste motief voor mij is mensen het plezier in het zingen te laten ervaren en het positieve effect hiervan op hun energie en stemming.

Daardoor blijven veel mensen zingen en gaan met meer plezier zingen!!  Daar doe ik het voor. Oud en jong doet mee, want het is heel gebruiksvriendelijk en dus gemakkelijk om mee te doen. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan het in stand houden van de koorcultuur in Nederland, waar 1,7 miljoen mensen zingen, nog altijd meer dan dat er voetballen!!

Ik hoop dat je mijn enthousiasme in de mail hieronder wilt doorsturen naar je leden. Dankjewel daarvoor!

En ik wens je veel succes met het besturen van je koor, want het vraagt creativiteit in deze tijd. Ik hoop dat je kunt blijven zingen, de club op de been houdt en dat we spoedig uitzicht krijgen om ons mooie geluid weer te delen met veel mensen!!

Succes en zing lekker!!

Hartelijke groet, 

Bert van Zing als vanZelf

www.zingalsvanzelf.nl