Woorden van een Visionair

9 december 2020 3 Door KHMK

Goedendag KHM vrienden,  

Als je dacht alles over Virussen en Geld te weten, dan hierbij nog een mooi apart verhaal.Een mooie bijlage van een Visionair “Jaap Hiddinga” waar ik al meer informatie en wijze raadvan heb gekregen door het lezen van zijn mooie boeken. Hij stuurde mij de bijlages toe op mijn verzoek, omdat een boek over “Zoonose”,van David Quammenwel erg lang en technisch is. www.bol.com/nl/f/-/9200000133179043

Ik begrijp hieruit, dat ook de Teken-plaag die er weer is, via de ziekte van Lyme, ook dit soortbesmettingen geeft. Fijn omdat wij door ons foute handelen? dit aangetrokken hebben!Daar zullen onze (klein)-kinderen en verdere nakomelingen niet zo blij mee zijn.Voorlopig eerst maar straks het Vaccin afwachten en zien of dat voldoende helpt. Een andere Levensinstelling kiezen is nog beter, maar wie is daar al aan toe?

Mijn vraag aan Jaap ging o.a. over het nut / onnut van het kleine in Gods Schepping:

Het antwoord van Jaap kwam snel terug: Hij had dit stuk over virussen namelijk juist ook al uitgewerkt voor het blad “Bres”, waaruit ookhet andere artikel in deze mail gevoegd is. 

Beste Louis Brinkman,Om maar meteen te beginnen bij uw vraag, ik heb een artikel geschreven in de BRES dat ik alsbijlage bij zal voegen over ‘ het kleine in de schepping’ , zoals u het noemt.Het gaat over wat virussen eigenlijk zijn en het ontstaan ervan.Dit virus is ook mede ontstaan door een verkeerd manier van omgaan van mensen met dieren,waardoor de natuur zich uiteindelijk tegen de mens keert.

Heel hartelijke groet, Jaap Hiddinga

Zijn verder duidelijke uitleg over virussen staat verder in de bijlage:

Het andere gevoegde verhaal van Jaap gaat over Geld en de relativiteit daarvan.Hij heeft dit in 2016 al uitgegeven, ook via het blad Bres. 

Murphy zegt:

Lach want het kan erger worden, en inderdaad als je lacht wordt het erger.De hartelijke groeten van Louis 🌻😄