Perso(coro)nalia

Perso(coro)nalia

28 april 2020 0 Door KHMK

Hoe gaat met de mannen van het koor? In deze rubriek verhalen over hoe het nu gaat met de mannen thuis. Aloys Jenneboer gaat voor de tweede keer in korte tijd verhuizen. Op zoek naar een koophuis in Nijverdal hebben Aloys en zijn vrouw gereageerd huis in Nijverdal. Bij nadere kennismaking ontdekte zijn vrouw veel bekends aan de woning. Wat bleek? Het was haar ouderlijk huis wat in de loop van de tijd verbouwd is van tussenwoning naar hoekwoning met oprit en carport. Het huis is gekocht en Aloys is voor de tweede keer in korte tijd weer in de kluskleren gedoken om alles naar eigen smaak aan te kleden. Veel plezier allebei in jullie nieuwe woning.


Met Harry Nijhof gaat het goed. Hij is nog wel regelmatig onder controle van de cardioloog. Zijn conditie is beduidend minder dan van zijn vrouw, dus hij laat haar zoveel mogelijk het werk doen, in en om het huis. Harry heeft vanmorgen meegedaan met zangles via de computer door Jos vd Wetering. Vond hij zeer interessant.


Jan Wes en zijn vrouw Jannie zijn (achteraf gelukkig) net op tijd verhuisd naar een zorgappartement in Eibergen. Het nieuwe woon- en e-mail is bekend bij de secretaris van het KHM. Dus voor die genen die een kaartje of een berichtje willen sturen, neem even contact op met het secretariaat.

Jan vertelt dat zij inmiddels aardig zijn geacclimatiseerd in Eibergen. Hij neemt daar inmiddels deel aan de repetities van het Eibergs mannenkoor, die uiteraard nu tijdelijk ook gestopt zijn.

De schoonmoeder van Jan is net in het begin van de corona tijd overleden en in stilte gecremeerd. Zij lag in het Borsthuis in Hengelo.

Zodra we de ABV houden komt Jan afscheid nemen. Hij doet de groeten aan ons allen. Een keer contact met hem opnemen stelt hij best wel op prijs.