Perso(coro)nalia

15 april 2020 0 Door KHMK

Hoe gaat met de mannen van het koor? In deze rubriek wordt geprobeerd hoe het nu gaat met de mannen thuis. Als eerste gaat het over een koorlid die we al lange tijd
niet hebben gezien: Bertus de Kinkelder. Bertus is na zijn onfortuinlijke valpartij begin
december tijdens het midwinterhoornblazen al in een soort van quarantaine-situatie beland. Nadat hij op 18 december is geopereerd heeft hij 8 weken zijn enkel niet mogen belasten.
Overigens, het is geen enkelbreuk geweest, maar de enkelbanden zijn zodanig opgerekt dat de enkel instabiel werd en met schroeven moest worden vastgezet. Sindsdien is er ook nog even een liesbreuk operatie overheen gegaan en inmiddels laat Bertus weten dat het goed met hem gaat en dat steeds mobieler begint te worden.

Ik maak inmiddels dagelijks aan de arm van mijn vrouw Ine een mooi rondje over het Gezondheidspark en voel dat ik iedere dag sterker wordt. O ja, en als ik dan toch een woordje mag doen in het KHM-journaal, dan wil ik graag iedereen bedanken voor de
belangstelling tijdens mijn afwezigheid. Vooral met de vele telefoontjes en mailtjes tijdens mijn 80e verjaardag, was ik zeer content

Bij deze gedaan Bertus en we hopen allemaal je gauw weer terug te zien bij de bassen en achter de bar.