Online repeteren en een Online kijkje bij OYFO

11 maart 2021 1 Door Harry van der Mark

Online repeteren
We zijn al weer een stukje verder met het opzetten van de online repetities. We gaan online repeteren met behulp van het programma ZOOM. Van de programma’s die we hebben onderzocht is deze het meest gebruiksvriendelijk en geeft het de mogelijkheid om niet alleen online te repeteren, maar ook om elkaar online te ontmoeten. De technische voorbereiding zijn in volle gang, repetitieroosters worden gemaakt en we verwachten om op donderdag 25 maart a.s.  te kunnen gaan starten met online repeteren.

Video-rondleiding door het nieuwe onderkomen van OYFO
Oyfo is verhuisd naar Hazemeijer Hengelo. De puntjes worden op dit moment op de i gezet, maar nog even dan gaan de cursussen op de nieuwe locatie beginnen. Normaal gesproken zou dan het KHM ook starten met het repeteren op de nieuwe locatie. Door de maatregelen om het Covid-19 virus in te dammen is dat voorlopig helaas nog niet mogelijk.
Toch krijgen we al de mogelijkheid om eens kennis te maken met de nieuwe locatie van Oyfo. We hebben Bert Fransen (hoofd Kunstenschool) bereid gevonden om een online video-rondleiding te verzorgen voor de leden van het KHM. Hij zal dat doen op:

Donderdag 18 maart a.s. om 19.30 uur

Hij zal dat doen door middel van een online ZOOM meeting. De werkwijze van een ZOOM meeting is heel eenvoudig. Als je mee wilt doen, geef je je op bij de secretaris van het KHM door hem een mailtje te sturen. Je krijgt van hem een mailtje terug met daarin een link. Als je op de link klikt, word je automatisch verbonden met ZOOM. ZOOM vraagt je dan om de Meeting ID en de Passcode. Die krijg je ook toegestuurd. Je vult die twee gegevens in en…..je bent verbonden. Je kunt op donderdag 18 maart vanaf 19.15 uur verbinding maken met ZOOM en dan even blijven wachten tot iedereen is ingelogd en de presentatie kan beginnen!!

Dus:

  1. Stuur een mail naar de secretaris als je de video-rondleiding wilt bijwonen,
  2. De secretaris stuurt je een mail met de link en de gegevens voor het inloggen bij ZOOM,
  3. In de mail staan de instructies,
  4. Om 19.15 uur op donderdag 18 maart a.s. log je in. 

Doe mee!!! De verhalen die we horen over deze video-rondleiding zijn heel positief!!