ZANGPROJECT 2018 / 2019 ‘DO YOU REMEMBER’

Gepost in Nieuws

De repetities van het Do You Rememeber projectkoort zijn inmiddels in volle gang.

In september is het KHM met een groots opgezet zangproject gestart. We grijpen terug op de mooiste hits uit de jaren zestig/zeventig.
Het is een open project waarbij alle mannen die wel iets met zang hebben, maar dat om wat voor reden dan ook nooit in daden omgezet hebben, nu gratis de kans krijgen dat eens wel te doen.

Meer dan 60 enthousiaste mannen hebben zich hiervoor aangemeld.
Zij repeteren eens in de veertien dagen op de donderdagavond in onze thuislocatie Techniekmuseum ’t Heim, Industriestraat 9 in Hengelo. En uiteraard houden we het niet alleen bij repetities.

Onze dirigent Jacco, maar ook wij als zangers van het KHM, zetten ons beste beentje voor om je te laten merken dat zingen ook voor jou weggelegd is. En met de enthousiaste begeleiding van onze pianist Wouter is het echt een feestje.

De repetities voor dit unieke project zijn begonnen op 8 november.

Do you remember Flyer voorkant 1Do you remember achterkant 4

 

Een impressie van de eerste repetitie.

De enthousiaste zangers tijdens de eerste repetitie

Dirigent en pianist helpen iedereen enthousiast op weg

Meer dan 60 mannen hebben zich aangemeld

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 sluiten we dit project af met een grootse uitvoering in de Schouwburg Hengelo en beleven we samen een  revival of the sixties/seventies !  
Het projectkoor zal hierbij zowel alleen als samen met het KHM zijn kunsten vertonen.

En om het allemaal nog wat indrukwekkender te maken worden we bij dit optreden muzikaal ondersteund door een band die dit repertoire regelmatig met groot enthousiasme en succes voor het voetlicht brengt. Een feest om aan mee te doen, maar ook een feest om straks te beluisteren!

Kaarten voor dit spectakel uitsluitend via Schouwburg Hengelo,

Klik op één van de volgende data om uw kaartjes
direct te kunnen bestellen bij de Schouwburg

Kaartjes Zaterdag 23 maart 20:30
Kaartjes Zondag 24 maart 14:30

P.S.

Stel dit project bevalt je wel. En je merkt ook dat we een leuke informele club  zijn met enthousiaste zangers. Dus een beetje van: dat smaakt naar meer. Dan bieden we je de gelegenheid om een half jaar lang geheel gratis en vrijblijvend mee te doen bij ons koor. Bevalt het nog steeds dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Zo niet, even goede vrienden en ben je weer een mooie ervaring rijker!