Nieuws

ZANGPROJECT 2018 / 2019 ‘DO YOU REMEMBER’

Do you remember achterkant 4In september start het KHM met een groots opgezet zangproject. We grijpen dan terug op de mooiste hits uit de jaren zestig/zeventig.
Het is een open project waarbij alle mannen die wel iets met zang hebben, maar dat om wat voor reden dan ook nooit in daden omgezet hebben, nu gratis de kans krijgen dat eens wel te doen.

Het mooie hieraan is dat je geen geoefende zanger hoeft te zijn.
Onze dirigent Jacco, maar ook wij als zangers van het KHM, zullen ons beste beentje voorzetten om je te laten merken dat zingen ook voor jou weggelegd is. En met de enthousiaste begeleiding van onze pianist Wouter is dat helemaal een feestje.

De repetities voor dit unieke project beginnen op 8 november. Eens in de veertien dagen op de donderdagavond houden we deze in onze thuislocatie Techniekmuseum ’t Heim, Industriestraat 9 in Hengelo. En uiteraard houden we het niet alleen bij repetities.

Op zondag 24 maart 2019 sluiten we dit project af met een grootse uitvoering in de Schouwburg Hengelo en beleven we samen een revival of the sixties/seventies !
Het projectkoor zal hierbij zowel alleen als samen met het KHM zijn kunsten vertonen.

En om het allemaal nog wat indrukwekkender te maken worden we bij dit optreden muzikaal ondersteund door een band die dit repertoire regelmatig met groot enthousiasme en succes voor het voetlicht brengt. Alle reden dus om hieraan mee te doen!

Inschrijven is simpel. Vul het contactformulier in en vermeld even ‘zangproject’.

Doe dit zo snel mogelijk maar uiterlijk eind oktober.
Je ontvangt van ons snel een reactie met nadere gegevens.
Ken je een zanger van ons koor dan kun je je uiteraard ook via hem aanmelden.

We staan te trappelen om jullie welkom te heten!

Toch vergeten je tijdig aan te melden: kom dan op 8 november naar ’t Heim en we doen ons uiterste best je alsnog in te voegen.

P.S.
Stel dit project bevalt je wel. En je merkt ook dat we een leuke informele club  zijn met enthousiaste zangers. Dus een beetje van: dat smaakt naar meer.
Dan bieden we je de gelegenheid om een half jaar lang geheel gratis en vrijblijvend mee te doen bij ons koor. Bevalt het nog steeds dan verwelkomen we je graag als nieuwe collega. Zo niet, even goede vrienden en ben je weer een mooie ervaring rijker!

Aanmelden.....

 lijn800