Repetitor

jeroen hulshof
Jeroen Hulshof

Jeroen Hulshof (1982) studeerde piano en orgel aan het conservatorium van Enschede. In 2001 won hij een tweede prijs op het Prinses Christina Concours. De eerste faseopleiding Piano sloot hij in 2004 succesvol af, evenals de eerste faseopleiding Orgel in 2006. Tijdens zijn 2e fase studie Piano aan de Messiaen Academie studeerde hij piano solo en kamermuziek aan het Rimsky-Korsakoff conservatorium te Sint-Petersburg bij resp. Igor Uriash en Evgeny Isotov. Jeroen Hulshof volgde diverse masterclasses bij o.a. Grzegorz Kurzynski, Igor Roma, Muza Rubackyte en Galina Vracheva en speelde diverse recitals in binnen- en buitenland, waaronder Duitsland, Frankrijk en Rusland.

In 2006 speelde Jeroen als finalist op het Grachtenfestival Concours te Amsterdam en studeerde hij af aan de Messiaen Academie met o.a. het Tweede Pianoconcert van S. Rachmaninov. Jeroen heeft een zeer diverse beroepspraktijk . Hij werkt veel met zangers, koren en andere instrumentalisten en geeft pianoles aan zowel kinderen als volwassenen.

Hij is werkzaam als dirigent/organist van het St. Pancratius Basiliekkoor te Tubbergen en werkt tevens als repetitor en/of muzikaal leider bij het Toonkunstkoor Enschede, theatergezelschap “Classic and More” Jeroen is de pianist van het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor en dirigent van Bison Futé het kleinkoor van KHM. Ook is Jeroen incidenteel werkzaam als repetitor bij de Nederlandse Reisopera.