Ons 'clubblad'

Vanaf 1 januari 2022 brengen wij ons "papieren" clubblad "De Stem" niet meer uit. In ons huidige digitale tijdperk gaat ook het KHM met haar tijd mee, we hebben nu een actuele blog (Het KHM Journaal) waarin alle nieuwtjes en wetenswaardigheden over en voor het koor gepubliceerd worden.

Neem eens een kijkje op ons KHM Journaal en klik hier.

Op de hoogte blijven van al deze nieuwtjes, abonneren kan geheel gratis door uw e-mail adres achter te laten op de eerste pagina van het KHM Journaal, u krijgt dan nog een bevestigings mail waarmee u het abonnement kunt bevestigen. Opzeggen kan uiteraard altijd.

Heeft u een leuk artikel voor het KHM Journaal, gerelateerd aan het KHM of (koor)muziek zend dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., daar wordt beoordeeld of het artikel, bijvoorbeeld niet te lang is, en de doelgroep van het KHM journaal aan kan spreken. Geen strenge toetsing dus, schroom dus niet en klim in het toetsenbord.

Ook voor onze adverteerders zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie op 1 van de Journaal pagina's, neem voor meer contact op met onze penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.